Članci autora Grupa autora - Peščanik
GRADovanje | 16/10/2015
Na pitanje da li će nam naknada za rezervaciju biti vraćena, kaže da to nije opcija i da ako za 10 dana ne potpišemo kupoprodajni ugovor, novac ostaje njima. Na molbu da nam pokaže ugovor, upućuje nas u finansijsku službu gde ćemo potpisati rezervaciju, uplatiti 1.000 evra i gde će ogovoriti na sva naša pitanja. U finansijskoj službi nam odgovaraju da ne mogu da nam pokažu ugovor, ali da će prodavac sigurno odgovoriti na sva pitanja ako ga pozovemo telefonom, ali ne danas.
Politika | 05/10/2014
Četiri meseca nakon što smo izneli dokaze o plagijatima i ostalim nedostacima u Stefanovićevoj disertaciji, a posle čitavih mesec dana izučavanja slučaja, ova nova – druga po redu – komisija Megatrenda poslala je potcenjujuću poruku javnosti: odlučili smo da nema odlučivanja!
Društvo | 09/07/2014
“Ukoliko zaštita ideja više nije važna u našem društvu, onda ćemo prokockati našu budućnost. Kredibilitet naučne zajednica trpi veliku štetu zbog načina na koji je vlast tretira plagijat ministra Stefanovića (a nadamo se ne i Siniše Malog) kao nebitan prestup. A veliku štetu trpi i kredibilitet cele Srbije.”