Politika
Buka podkast u predizbornoj Srbiji
Georgiev, Čongradin i Nedeljkov: Ljudi u Srbiji moraju da se trgnu
18/06/2020 | 19:55
Snežana Čongradin iz lista "Danas", Raša Nedeljkov, programski direktor Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) i Slobodan Georgiev direktor programa Newsmax Adria komentarisali su aktuelno stanje u Srbiji, te moguće implikacije izbora na region.
Photo: Elvir Padalović
Aleksandar Trifunović sa Snežanom Čongradin, Rašom Nedeljkovim i Slobodanom Georgievim

Pobednik parlamentarnih izbora koji se 21. juna održavaju u Srbiji već je poznat. Istraživanja javnog mnjenja i brojni analitičari slažu se da će vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) imati većinu u skupštinskom sazivu treći put otkako su naprednjaci došli na vlast 2012. godine.

Da li će, nakon dosadne predizborne kampanje, uslediti turbulentna vremena i ko je odgovoran što SNS učvršćuje svoju vlast, dok istovremeno urušava demokratske institucije u Srbiji, neke su od tema o kojima su u predizbornom podcastu Buke, rađenom u saradnji sa Kontrapressom, govorili Snežana Čongradin, novinarka dnevnog lista „Danas“, Slobodan Georgiev, direktor programa Newsmax Adria, i Raša Nedeljkov, iz nevladine organizacije Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA).

Ceo podkast poslušajte OVDE

 

Komentari[ 0 ]