Politika
Buka Podcast u predizborno vreme
Ne davimo Beograd i Lokalni front: Zašto bojkotujemo izbore u Srbiji
17/06/2020 | 10:26
U serijalu podkasta o predizbornoj Srbiji, na kojoj je KontraPress sarađivao sa portalom Buka iz Banjaluke, jedna epizoda je posvećena njima. Uz Nataliju Simović i Dobricu Veselinovića iz inicijative Ne davimo Beograd, za Buku govori i Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta, organizacije koja će bojkotom izgubiti do sada držana mjesta u lokalnoj gradskoj skupštini.
Photo: Elvir Padalović
Aleksandar Trifunović sa Dobricom Veselinovićem, Natalijom Sekulić i Predragom Voštinićem u Centru za kulturnu dekontaminaciju u Beogradu

Nekoliko opozicionih stranaka, na čelu sa Savezom za Srbiju, te građanskih inicijativa poput Ne davimo Beograda i Lokalnog fronta iz Kraljeva u Srbiji pred izbore 21. juna poziva na bojkot.

U serijalu podkasta o predizbornoj Srbiji, na kojoj je KontraPress sarađivao sa portalom Buka iz Banjaluke, jedna epizoda je posvećena njima. Uz Nataliju Simović i Dobricu Veselinovića iz inicijative Ne davimo Beograd, za Buku govori i Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta, organizacije koja će bojkotom izgubiti do sada držana mjesta u lokalnoj gradskoj skupštini.

Razlog je, svi su složni, nedostatak uslova, odnosno, kako kažu, nepostojanje demokratije.

AUDIO intervju poslušajte OVDE

Komentari[ 0 ]