Komentari
Mirko Popović | 06/07/2013
Ministarka energetike Zorana Mihajlović, 23. maja 2013, potpisala je Rešenje kojim se daje saglasnost na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu hidroenergetskih objekata Brodarevo 1 i Brodarevo 2. Na taj način jasno je stavila do znanja da nepoštovanje Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu, smatra sasvim prihvatljivim modelom za upravljanje životnom sredinom i javnim dobrima u Srbiji.

Vaš komentar

Ime:


Komentar:
Filter: (ovo polje ne popunjavati)


Napomena

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.

Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije.
Dušan | 07/07/2013 11:07

Bravo za tekst, svaka reč Vam je na mestu. Srbija je ta muljevita baruština iz Vašeg teksta, a svi smo je zajedno napravili takvom. Jadna je naša zemlja sa ovako bahatim i nesposobnim političarima (svih partija i boja, jednostavno ceo sistem je katastrofalan), sa ojađenim i nezainteresovanim narodom koji je progutao i progutaće mnoge nepravde i bljuvotine ćutke i bez otpora, poltronskim medijima koji plaćene oglase objavljuju kao ozbiljne novinske tekstove i mnogo toga što nas je mnogo unazadilo u poslednjih četvrt veka i unazađivaće nas još. Jednostavno, sami smo krivi za svoju sudbinu, zato što uvek čekamo da nam neko drugi reši probleme, i zbog toga ćemo budućim generacijama ostaviti samo upropaštenu i rasprodatu zemlju, neplaćene kredite koje su naša mudra rukovodstva šakom i kapom uzimala, i naravno... muljevitu baruštinu.
Madjionicar | 11/07/2013 12:12

Tekst mi se ne svidja. Mnogo priče bez činjenica i dosta neistina. Svako piše što mu se sviđa. Nemojte vi više da volite moj Lim pored kog sam odrasta, na kom sam prvi put izašao na pecanje. Ukoliko ga volite i stitite uračite nešto za tu reku nemojte bacati smeće niz nju.
Čarobnjak | 25/07/2013 14:57

Pitanje za komentatora "Madjionicara" koji je "odrasta" pored Lima i koji preporučuje protivnicima izgradnje brana "da ne bacaju smeće niz Lim" : Ako je ovaj tekst pun neistina i bez činjenica, da li možete to da demantujete i objavite šta je istina i koje su činjenice tačne, vezano za gradnju hidroelektrana?