Razgovori
Buka podkast u predizborno vreme
Sergej Trifunović: Završićemo priču sa Vučićem
18/06/2020 | 18:55
Ja sam ovde da se desi taj šesti oktobar. Moj posao počinje tek kad padne Vučić. Ja sam više zagledan u to kakvu ćemo državu da napravimo i kako ćemo da je pravimo, nego da li će Vuči da padne ili ne, pojašnjava Sergej Trifunović
Photo: Elvir Padalović
Ja sam ovde da se desi taj šesti oktobar: Sergej Trifunović

Predsednik Pokreta slobodnih građana, glumac Sergej Trifunović u razgovoru za portal Buka objašnjava svoje razloge za ulazak u politiku i izlazak na izbore, bez loših reči o bilo kome osim o režimu aktuelnog predsednika Srbije i čelnika Srpske napredne stranke, Aleksandra Vučića.

"Nažalost, ova sloboda i ova demokratska tekovina se moraju praviti. Cela ova priča o 20 godina jednog interegnuma, gde smo mi prespavali noć između 5. i 6. oktobra, je zapravo priča o jednoj lestvici koju smo preskočili, jer smo zaspali. Ja nisam ovde da padne Vučić, on će da padne svejedno. Ja sam ovde da se desi taj šesti oktobar. Moj posao počinje tek kad padne Vučić. Ja sam više zagledan u to kakvu ćemo državu da napravimo i kako ćemo da je pravimo, nego da li će Vuči da padne ili ne", pojašnjava Trifunović čija je stranka najpre bila uz opoziciju koja je bojkotovala izbore, ali su nedavno odlučili da ipak izađu na izbore.

Razgovor je vodio urednik portala Buka Aleksandar Trifunović.

Komentari[ 0 ]